Pääyhteistyökumppanit: Kuljetusliike Airaksinen, JAK-Auto, Sanstar, Traffica, Bauer Watertechnology & Mainostoimisto Legenda.

Bauer Watertechnology Oy on kemikaalittomaan vedenkäsittelyyn erikoistunut yritys. Bauer Pipejet on kemikaaliton, alkuperäiset kivennäisaineet vedessä säilyttävä vedenkäsittelylaite, joka sopii sekä lämmitys-, jäähdytys- että käyttövesijärjestelmiin. Laite puhdistaa tehokkaasti tukkeutumat putkistoista ja lämmönvaihtimista sekä suojaa sisäiseltä korroosiolta.

http://www.bauer-wt.fi/fin/

JAK-auto on Kuopiossa sijaitseva, vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo, jossa pelti- ja maalaustyöt hoituvat ammattitaidolla ja laadukkaasti. Suoritamme kaikki maalaukset ja kolarikorjaukset henkilö- ja pakettiautoihin aina pienistä vahingoista suuriin korin oikaisuihin ja ylimaalauksiin. Palvelemme teitä yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla!

Kolarikorjaukset ja maalaukset takuutyönä. Vahinkotarkastukset, kaikki vakuutusyhtiöt – Autorobot-oikaisut – Katsastuskorjaukset.

http://www.jakauto.com/

Legendaarisen kustannustehokas Mainostoimisto. Kuopio ja lähialueet, sekä myös valtakunnallisesti. Mainostoimisto Legenda on ketterän kokoinen ja toimintatavaltaan jouheva kumppani yrityksesi markkinointiin ja yritysilmeen hallintaan. Meiltä saat itsepäivitettävät kotisivut, jotka taittuvat myös mobiiliin mutkattomasti. Teemme viimeisen päälle näyttävästi yritysilmeen suunnittelun, logosuunnittelusta aina esitteisiin ja muuhun graafiseen suunnitteluun.

http://mainostoimistolegenda.fi/


http://www.lekasteel.fi/

http://www.kalalappi.fi/

https://www.s-kanava.fi/toimipaikka/supercorner-pitkalahti/0617474

http://www.noutopizzeria.com/

http://www.lahitapiola.fi/henkilo

Lvi-työt, urakointi ja tarvikemyynti.

040-9135977

Kypärämaalaukset, erikoismaalaukset, teippaukset

http://www.lauks.com

Toteutamme monipuolisesti LVI-palveluita omakotitaloissa ja taloyhtiöissä. Palveluumme kuuluu muun muassa perinteiset putkiasentajan työt ja osaamisemme ulottuu aina hananvaihdosta pannuhuoneremontteihin asti. Teemme sekä uudis- että remonttikohteita.

http://www.lvikuopio.fi

Myymme, maalaamme ja asennamme jo 20 vuoden kokemuksella, ja avaimet käteen-periaatteella!

http://www.jpautotuning.fi/

Lounas, Lunchbox työpaikalle, Juhla- ja Pitopalvelua. Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta ruoasta ja palvelusta!

http://lounashuonevoltti.fi/

Keittiömaailma on palveleva, kotimainen monimerkkimyymälä. Meiltä saat kaiken mitä keittiöösi tarvitset: suunnitteluavun, keittiökalusteet, kodinkoneet, hanat, tasot, asennuksen ja vaikkapa koko remontin.

http://www.keittiomaailma.fi/keittiomaailma/-kuopio

Talomme tarjoaa käyttöösi ammattilaiset ja monipuolisen kaluston putki-, saneeraus-, sekä sähkötöihin.

http://www.lvi-automaatio.fi/

Vesvel Oy on erikoistunut autojen ilmastointilaitteiden ja lisälämmittimien asennuksiin, huoltoihin ja korjauksiin. Tervetuloa ilmaiseen auton ilmastoinnin tarkastukseen!

http://www.vesvel.fi/

Tarjoamme monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille naisille ja miehille. Keskusta ja Levänen.

http://www.pyramidi.fi/

Aaltonen Motorsport järjestää jäärata-ajotapahtumia, joissa saat henkilökohtaista opastusta ajamiseen ammattilaiskuljettajilta.

http://www.aaltonenmotorsport.com/

Tule lähimpään myymäläämme halutessasi parasta ratkaisua isoon tai pienempäänkin pintakäsittely projektiisi.

http://www.rtv.fi/

Täyden palvelun Toyota-autotalosta löydät uuden Toyota-malliston, laajan vaihtoautovalikoiman, hyvät huoltokorjaamopalvelut, maalaamo- ja peltikorjaamon, rengashotellin, varaosamyymälän ja palvelevan Toyota Rent autovuokraamon.

http://www.kuopionautokauppa.fi/

Valokuvaamo Kuopiossa. Tuote-, mainos-, tapahtuma- ja esitekuvaukset yrityksille sekä muotokuvauspalvelut yksityishenkilöille.

http://www.jsuvala.com/

Henkilö- ja pakettiautojen huollot ja korjaukset.

0400-803189

Teemme herkulliset hodarit säässä kuin säässä! Tule ja maista Suomen parhaita hodareita!

http://www.chilidog.fi/

Tarjoamme maalausalan ammattilaiset vankalla kokemuksella, yhteistyö markkinoiden johtavien materiaalitoimittajien kanssa takaa työllemme parhaan lopputuloksen. Vernissa: vuoden pintaurakoitsija 2014.

http://www.maalaamovernissa.fi/

Pohjolan Rengas on täyden rengaspalvelun talo, josta löydät myös laajan valikoiman asiaankuuluvia tarvikkeita. Kun haluat kaupungin parhaat renkaat, vanteet ja palvelun, valitse Pohjolan Rengas!

http://www.pohjolanrengas.fi